VERHUUR

Mountainbike verhuur bij Velo51

Velo51 verhuurt schitterende 29 inch mountainbikes van het merk Focus. Wij hebben fietsen in veel verschillende maten en ze verkeren altijd in optima forma. Wij hebben bewust gekozen voor 29-ers aangezien deze prettig in gebruik zijn voor alle ervaringsniveaus. De fietsen beschikken over voldoende versnellingen om op elk terrein uit de voeten te kunnen. De hydraulische schijfremmen houden de fiets perfect in bedwang in alle weersomstandigheden. De verende voorvork tot slot verhoogt het comfort maar ook de veiligheid aangezien de fiets niet met u aan de haal kan gaan op een hobbelige ondergrond.

Bij de huur van een fiets zit altijd een helm inbegrepen, gebruik je kop, helmpie op!

Waarom een mountainbike huren

Mountainbiken is een super leuke sport waarbij fun en fysieke uitdaging hand in hand gaan. U kunt de fietsen mooi gebruiken voor een middagje raggen met vrienden, voor een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld om een keer te testen of mountainbiken iets voor u is.

Wat zijn de kosten

De fietsen zijn per dag of per week te huur.

Per dag  €20,- voor 1 fiets

Per week €100,- voor 1 fiets

Het totaalbedrag dient bij uitgifte van de fietsen te worden voldaan. Dit kan contant, maar ook met de pin.

Afhalen of op locatie

U kunt de fietsen zelf halen bij onze vestigingen in Nieuw-Schoonebeek en Emmen, maar wij leveren de fietsen ook op locatie. Dit doen wij vanaf minimaal 5 fietsen. Binnen een straal van 25 km van 1 van onze vestigingen rekenen we hier geen extra kosten voor. Buiten deze straal geldt een vergoeding van €0,19 per kilometer.

Paar spelregels

Wij werken met een huurovereenkomst ( klinkt lastig maar is het  niet ) waar de regels en voorwaarden in vastgelegd zijn. Wij maken verder een kopie of scan van uw legitimatie om zeker te weten met wie de fiets mee gaat.

Hoe boek ik een fiets

Bellen kan met 0624951548 of 0639604941 of stuur een bericht via het Contactformulier

Direct online boeken kan ook:

Laden...

Extra opties

  • U kunt ook met 1 van onze ervaren begeleiders op pad. Deze speelt in op uw ervaringsniveau en geeft super handige tips en tricks en kan bovendien de mooiste routes voor u uitstippelen! 1 begeleider kan maximaal 8 personen behappen en kost €150,- ex b.t.w. voor 1 dag.
  • Volledig verzorgde clinic op maat. Wij gaan samen met u om tafel om een geweldige dag te creëren met het fietsen als rode draad. Dit kan bijvoorbeeld zijn inclusief een presentatie van een bekende (ex)topsporter, of inclusief een workshop/lezing over super gezonde voeding van Christel Peters van Eten op gevoel

Wij denken graag met u mee indien u speciale wensen heeft voor een super leuke fietsdag!

Delen