CLINICS

Race en Mountainbike clinics op maat

Een dagje knallen op de racefiets of op de mountainbike met vrienden of met uw bedrijf. Fietsen wordt gezien als het nieuwe golfen, het is een perfecte activiteit om nader tot elkaar te komen of om plannen te smeden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van clinics met het fietsen als leidraad.

Mogelijke invullingen zijn:

Techniek & Kennis

Beter leren klimmen, beter leren dalen. Of basale zaken als remmen en schakelen. Bochtentechniek, fietsen in een groep, waaier rijden, sprinten. Er zijn zo veel facetten in het fietsen waarbij wij u kunnen helpen. Ons team bestaat louter uit zeer ervaren wedstrijdrenners en kennen de kneepjes van het vak door en door.

Teambuilding

Uitermate geschikt voor bedrijven. Op de fiets samen afzien en onverwachte prestaties leveren brengt uw team nader tot elkaar. Elkaar leren vertrouwen en helpen als het er echt om gaat zijn zaken die op de fiets perfect tot uiting komen.

Gastspreker

Velo51 werkt regelmatig samen met (ex)topsporters zoals bijvoorbeeld Gert Jakobs. Deze markante personen geven een heerlijke presentatie waarbij ze u meenemen in de wielersport en tevens de link leggen naar “de gewone wereld”. Eerst een inspirerende babbel en dan nog even heerlijk trappen.

Fietsen en Voeding

Wij werken regelmatig samen met Christel Peters van Eten op gevoel waarbij we samen de link leggen tussen sporten en voeding. Goede brandstof garandeert goede prestaties. Maar wat eet je nou als sporter en wanneer en hoeveel? Eten op gevoel kan u voorzien van gezonde voeding, maar tevens tips & tricks geven tijdens een workshop of lezing. Een zeer leuke combi!

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Heeft u een eigen idee of speciale wensen, wij denken graag met u mee!

Bij een clinic op maat past een prijs op maat, vraag naar de mogelijkheden!

Delen